2011-04-29

Mooste läheb Põlva

Mooste Toiduklubi läheb Põlva talupoele külla.

20.mail kell 18.00 kutsub Mooste Toiduklubi kõiki leivaküpsetushuvilisi Põlva talupoodi näppe tainaseks tegema. Talupoe perenaine Eve, kes on ühtlasi ka Toiduklubi üks tuumikliikmeid, näitab ja räägib kuidas käib leivategu. Teistmoodi on see, et kui tavaliselt tehakse leiba erinevate lisanditega, siis seekord vaatame kuidas erinevad jahud muudavad leiva maitset ja konsistentsi.

Kui kõik jonksu jookseb teeme ka leivast jooki:)

Osalustasu on tavaline taks 3.20€ ja vajalik on eelregistreerimine.
Selleks helista mobiilile numbriga 52 065 76 Eve või saada elektronkiri talupood@gmail.com

1 comment:

  1. Mul on tõeliselt hea meel selle üle, et olete avanud talupoe! Kahekordselt heameel aga sellepärast, et see on avatud Põlva raudteejaama juures.
    Olen oma blogis kirjeldanud oma ettevõtmisi selle nimel, et raudteejaamad ja ka väiksemad peatused koos bussipeatustega, turismiinfo, parklatega "sõida ja pargi" süsteemi rakendamiseks on see, mis annab kohalikele tootjatele võimaluse paremini oma tooteid müüa. Seda isegi väiksemates peatustes, kui need asuvad maanteele küllalt lähedal, et tagada võimalus kohalike toodete edukamaks müümiseks. Pean lisama ka seda, et antud teemal kirjutades olen kokku puutunud ka ideega tuua Põlva bussijaam üle rongijaama juurde.
    Õnneks on tänu mitmete inimeste pingutustele lisandunud ka ronge, nimelt on suvel igapäevaselt käigus olnud rong talveti käigus nüüd ka nädalavahetusel ja loodan, et tulevikus liiklus veelgi paraneb.
    Kui soovite suhelda rohkem Ühispeatuste teemal, siis kirjutage loodusemees@gmail.com
    Edu Teile!

    ReplyDelete