Mooste ToiduKlubi alustas 4. märtsil 2010. aastal. Toiduklubi eesmärk on laiendada arusaamasid toidust, mida me sööme ja kuidas. Klubi soovib oma tegevusega kaardistada kohalikku toidutootmist ja kasutada klubi toiduvalmistamises niipalju kohalikku päritolu toiduaineid kui võimalik. Samuti tahab klubi oma tegevusega ärgitada inimesi hindama kohapeal kasvatatud toitu, jagama toiduvalmistamisse puutuvaid teadmisi ja traditsioone (erinevad säilitusmeetodid, traditsioonilised retseptid, jne). Kui see baas on tugev siis võime julgelt asuda ka eksperimenteerima, segada omavahel traditsioonilisi ja ebatraditsioonilisi toiduained erilistes toiduvalmistusviisides. Tegelikult ei ole toiduklubi eesmärk mitte ainult toidu valmistamine vaid inimeste kokkutoomine, et koos toitu ja teadmisi jagada, nautida ja eksperimenteerida. Iga klubi kokkusaamist juhendab erinev kokk, kel on jagada oma retseptid ja lood.
Soovitatav miinimumannetus toiduklubis osalemiseks on 4 eurot ja 50 senti.
2014. aastal keskendub Toiduklubi kohalike talunike ja potipõllumeeste toodangule. Aasta jooksul on igakuiselt plaanis oma kraamiga klubisse kutsuda mõni piirkonna väiketootja ning anda huvilistele võimalus toidukasvatajaga isiklikult tuttavaks saada, tema toodangut mekkida ning uusi retsepte miksida ja kogemusi jagada.