2011-04-07

Maailmaime

Pühapäeval, 20.märtsil oli toiduklubi erakorraline kogunemine, eesmärgiks valmistada suupärast Maailmafilmi festivali avapeoks.
















Eva Toulouze võttis enda peale lamba eest hoolitsemise









Evelyni rammusad baklazaanid. Viljad tuleb hoolega mõõta, viilutada, õlitada ja küüslauguga röstida. Pärast määrida viiludele kreekapähklikreemi, kuhu on segatud koriandrit, küüslauku ja oliiviõli. Kui veel peale puistada mahlaseid granaatõunateri, siis on lisaks maitseelamusele kõditatud ka nägemismeel.



































Nii valmisid kapsarullid. Seekord lihata- vürtsi ja suitsust nüanssi lisamas chipotle.











Ja nii nad tapsidki 2010. a suve viimase kõrvitsa. Sellest miniatuursest päikesest valmis kõrvitsasupp.


Lisaks tegime veel toorjuustuga täidetud röstitud suvikõrvitsarulle. Kitse talu Eve küpsetatud leiva kõrvale pakkusime maitsevõid. Liilia tõi kohale veel karaski ja porgandikoogi. Villakoja pere vaaritas hartshod ning Eva lambatoitude kõrvale pakkusime ahjukartuleid ürtidega. Ning kui filmirahvas kohal oli, siis ilmus kusagilt välja ka maailma mahedaim handsa

fotod: Kristjan Raba ja Evelyn Müürsepp

1 comment:

  1. Tundus olevat igati mõnus ja suminarohke vaaritamine. Loodame, et aprillikuu sündmusest tuleb ka vägev tegemine.

    ReplyDelete