Eva Toulouze võttis enda peale lamba eest hoolitsemise
Evelyni rammusad baklazaanid. Viljad tuleb hoolega mõõta, viilutada, õlitada ja küüslauguga röstida. Pärast määrida viiludele kreekapähklikreemi, kuhu on segatud koriandrit, küüslauku ja oliiviõli. Kui veel peale puistada mahlaseid granaatõunateri, siis on lisaks maitseelamusele kõditatud ka nägemismeel.
Nii valmisid kapsarullid. Seekord lihata- vürtsi ja suitsust nüanssi lisamas chipotle.
Ja nii nad tapsidki 2010. a suve viimase kõrvitsa. Sellest miniatuursest päikesest valmis kõrvitsasupp.
fotod: Kristjan Raba ja Evelyn Müürsepp
Tundus olevat igati mõnus ja suminarohke vaaritamine. Loodame, et aprillikuu sündmusest tuleb ka vägev tegemine.
ReplyDelete