2011-11-08

Novembriku Toiduklubi- kolmekordselt magus

Reedel, 11.novembril kell 18 koguneb MoKSis taas Toiduklubi. Eeloleval reedel läheb asi pehmelt öeldes pisut magusaks. Proovime järgi 3 maiust. Liilia demonstreerib tiramisu tegemist, Patrick kõrvetab kokku kreembrülee ja Sveta ning Vahram valmistavad idamaist pahlavat.

Kel magusasoolikas ei ole väga arenenud, sel ei maksa heituda, meil on alati midagi ka soolasesõpradele varuks. Peale Toiduklubi ei ole aga mõtet sugugi koju minna, sest kell 20 tuleb samas esilinastusele Eesti rahva enda tehtud mängufilm Täitsa Lõpp.


Mooste ToiduKlubi alustas 4.märtsil 2010.aastal. Toiduklubi eesmärk on laiendada arusaamasid toidust, mida me sööme ja kuidas, lisaks toiduvalmistamisele on klubi rolliks ka inimeste kokkutoomine, et koos toitu ja teadmisi jagada, nautida ja eksperimenteerida. Ka loodab klubi algatustuumik, et iga klubi kokkusaamist juhendab erinev kokk, kel on jagada oma retseptid ja lood.

Toiduklubi toimub vähemalt kord kuus reedeti. Klubis osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine telefonitsi (5 138 599 Evelyn) või meilitsi toiduklubi_at_hot.ee Olete oodatud ise või koos sõpradega. Soovitatav miinimumannetus toiduklubis osalemiseks on 3 eurot ja 20 senti.


No comments:

Post a Comment