2013-05-07

Marika Blosfeldti kokatund "Terviktoit loob terve keha"

Reedel, 17. mail viib toitumisnõustaja, raamatu Looduslik toit, täisväärtuslik elu autor Marika Blosfeldt, Toiduklubis läbi kokatunni Terviktoit loob terve keha


Marika Blossfeldt on Polli Talu Loomingulise Keskuse perenaine, tantsija, Kundalini jooga õpetaja, tervise nõustaja ning raamatu “Looduslik toit. Täisväärtuslik elu” autor. Toitumise alal täiendas ta ennast New Yorgi integratiivse toitumise instituudis. Polli talus juhendab Marika suviti koka-, tervise- ja joogalaagreid. Kirgliku terviktoidu kokana kasvatab Marika ise köögivilju ja maitsetaimi ning hoolitseb selle eest, et Polli talu külaliste laual oleks võimalikult kvaliteetne ja maitsev toit.

Marika toidud põhinevad terviktoitudel, looduslikel toiduainetel, mis on emake maale nii lähedased kui võimalik. Neid pole tööstuslikult töödeldud, neist pole midagi eraldatud ega midagi lisatud. Oma loomulikus olekus toiduainetes on kõige rohkem elujõudu, toitaineid aga ka maitset. Pole olemas suuremat naudingut kui süüa värskeid ürte, lehtsalateid või köögivilju mida vahetult enne oled aiast noppinud.

Marika kokatunnis õpid tegema toite Polli talu köögi vegetaarsest repertuaarist, kasutades selleks värskeid puu- ja juurvilju, teravilju ning kaunvilju. Toidud on maalähedased ja kergesti valmistatavad. Nad lubavad Sul armuda igasse koostisosasse. Vaatamata oma lihtsusele pakuvad need külluslikku, puhast ja peent maitseelamust. Neid toite süües märkad meeldivat rahulolutunnet. Iga keharakk täitub elujõuga ning võngub mõnutundest toidu positiivsetes vibratsioonides.
              

Toiduklubi algus kell 17.30
Osalustasu 6.50€
kell 20.00 raamatu Looduslik toit, täisväärtuslik elu esitlus, müük ja allkirjastamine. Raamatud müügil soodushinnaga.
Toimumiskoht: MOKS, Mooste, Põlva maakond

Palume eelnevalt registreeruda telefonil 53 306 679 (Siiri Kolka)









No comments:

Post a Comment